0 %

Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Reserveren

Wat leuk dat u wilt reserveren bij ons! Lees voor het reserveren even deze informatie goed door, zodat de reservering voor u en ons goed verloopt. U kan reserveren door op de knop ‘reserveren’ te drukken.

Onze keuken is van geopend van 12:00 tot 16:00 uur en van 17:15 tot 21:00 uur

Voor groepen tot 8 personen kan u online reserveren, voor grotere groepen vragen we u telefonisch te reserveren. Dit omdat grand cafe 1909 een klein restaurant is en wij daarvoor wat moeten schuiven met de tafels.

Honden zijn welkom bij ons maar vanwege de ruimte kunnen we helaas geen grote honden toelaten. Als u met twee personen reserveert, past er één kleine tot middelgrote hond bij de tafel. Als u met vier personen of meer reserveert, mogen er twee kleine tot middelgrote honden meekomen. Wellicht ten overvloede, maar honden moeten altijd op de grond blijven, en mogen geen overlast veroorzaken voor onze gasten.

Soms heeft u een voorkeur voor een tafel, we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Helaas kunnen we niet altijd de tafel garanderen die u wenst.
Tafels op het terras kunt u niet vooraf reserveren.

Heeft u allergieën of andere dieetwensen? Dan vragen we u om sowieso telefonisch te reserveren, dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Vanwege onze kleine keuken kunnen wij helaas geen 100% glutenvrije maaltijden aanbieden wel glutenarm, met bijvoorbeeld glutenvrij brood, dat apart van de andere maaltijden bereid wordt.

Misschien vindt u het leuk om eens onze High Tea te proberen, of een babyshower of ander feestje bij ons te vieren? Dat zouden wij heel erg leuk vinden om voor u te organiseren. Ook daarvoor verzoeken we u om te bellen. Wij kunnen dan al uw wensen en onze tips met u doornemen.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog een vraag, dan mag u ons uiteraard altijd bellen.

We zien u graag snel op onderstaand adres

U kunt alleen telefonisch reserveren tijdens openingstijden.

Openingstijden

Keuken geopend van 12:00 t/m 16:30 & 17:15 t/m 21:00.